Livrare

Cumpărăturile la BazaarInstanbul sunt simple și confortabile, deoarece aveți toată susținerea noastră din momentul în care vă alegeți produsul, și până după momentul livrării acestuia la dvs. acasă. De aceea, noi vă punem la dispoziție livrarea în siguranță a produselor comandate prin cele mai sigure companii de curierat din România: Fan Courier și DPD.


Modalități de livrare

  • Livrarea la domiciliu 
    Livrarea comenzii la adresa dvs. este asigurată de companiile de curierat Fan Courier și Urgent Cargus, care vă livrează comanda în decursul a 3 zile din momentul confirmării comenzii.În ziua livrării veți primi un sms cu detaliile agentului de curierat, cât și a intervalului orar în care acesta va sosi la adresa dvs. În cazul în care nu sunteți disponibil, vă rugăm să luați legătura telefonică cu curierul pentru a stabili un interval de timp convenabil de ambele părți. Intervalul orar este de Luni-Vineri între 9:00-17:00 și Sâmbata între 9:00-14:00.

Livrarea produselor voluminoase

Deoarece firmele de curierat folosesc un singur agent de curierat pe fiecare mașină de livrare, există posibiliatea să fie nevoie să ajutați în cazul comenzilor voluminoase sau grele.

Livrarea produselor  voluminoase

În aceste cazuri, se va percepe in plus o taxă specială pentru servicii, care variază în funcție de tipul și mărimea produselor. Informații referitoare la această taxă suplimentară veți primi în timpul lansării comenzii, cât și la confirmarea acesteia.

Livrarea produselor în zone greu accesibile

Dacă adresa la care doriți livrarea este într-o zonă greu accesibilă sau foarte departe de agenția Fan Courier din zona dvs., veți fi contactat de către agentul de curierat pentru a stabili ridicarea coletului de către dvs. de la cel mai apropiat punct Fan Courier. Această procedură este gândită pentru a nu percepe alte taxe suplimentare de către compania de curierat.

Procedura de primire a comenzii

Pentru a putea intra în posesia comenzii, veți fi rugat să prezentați un act de identitate agentului de curierat. În urma efectuării plății, veți intra în posesia comenzii.

Întrebări frecvente legate de procesul de livrare

  • Când îmi ajunge livrarea comenzii? Aștept deja de câteva zile și nimic.
    Termenul de livrare este menționat pe pagina fiecărui produs. De asemenea în detaliile comenzii dvs. În cazul în care aveți în comandă mai multe produse cu termeni diferiți de livrare, puteți lua în calcul ca termen, ultima zi menționată.
  • Mă va contacta agentul de curierat înainte de livrarea comenzii?
    Da, în ziua livrării veți primi sms cu detaliile agentului și cu intervalul orar când agentul Fan Courier sau DPD vă va livra comanda.

Scrieți-ne cum vi s-a părut experiența livrării pe contact@bazaaristanbul.ro

Back to top