ECE KADAYIF PROSPAT (fidea pentru kunefe)500 GR
25.50lei
Salvezi: 2.50 (9%)
Așezați jumătate din Wire Kadayif pe o tavă cu diametrul de 35-40 cm unsă ușor cu unt sau margarină, fără goluri la margini, întindeți nucile uniform pe ea și așezați kadaifi-ul rămas la ultimul etaj, apăsați kadayif-ul peste el cu mână ta. Presărați untul sau margarina rămase pe kadayif în părți egale. După ce partea superioară a kadayif-ului este prăjită în cuptorul setat la 180 de grade, întoarceți kadaif-ul pe tavă și prăjiți partea de jos. Se fierbe cu 1 kg de zahăr (5 pahare), 1 litru de apă sau lapte (5 pahare) și se adaugă în el 3-5 picături de suc de la o jumătate de lămâie. După ce a lăsat siropul care fierbe să se răcească, se toarnă uniform siropul cald peste kadayif prăjit răcit. Se poate servi garnisind cu alune, nuci, smantana, daca se doreste.
Disponibilitate: Stoc epuizat
Anunta-ma cand e din nou stock
Descriere Produs
Așezați jumătate din Wire Kadayif pe o tavă cu diametrul de 35-40 cm unsă ușor cu unt sau margarină, fără goluri la margini, întindeți nucile uniform pe ea și așezați kadaifi-ul rămas la ultimul etaj, apăsați kadayif-ul peste el cu mână ta. Presărați untul sau margarina rămase pe kadayif în părți egale. După ce partea superioară a kadayif-ului este prăjită în cuptorul setat la 180 de grade, întoarceți kadaif-ul pe tavă și prăjiți partea de jos. Se fierbe cu 1 kg de zahăr (5 pahare), 1 litru de apă sau lapte (5 pahare) și se adaugă în el 3-5 picături de suc de la o jumătate de lămâie. După ce a lăsat siropul care fierbe să se răcească, se toarnă uniform siropul cald peste kadayif prăjit răcit. Se poate servi garnisind cu alune, nuci, smantana, daca se doreste.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.