-25% REDUS

Ceai Negru Ceylon, Karadeniz Ceylon Cayi, Ece, 1000 gr

67.00lei

Salvezi: 22.00 (25%)

Disponibilitate: 7 în stoc

SKU: 12805 BZR Categorie:

Descriere Produs

Ceaiul Ceylon, cunoscut si sub numele de Ceylon Tea, este un tip de ceai cultivat in Sri Lanka. Acest ceai, care este renumit in lume, este o specie de plante unica care creste pe versantii inalti ai insulei Sri Lanka din sudul Indiei. Se consuma in toata lumea, in special in Europa. Ceaiul Ceylon are frunze mai mari decât ceaiul produs la noi. Clima si structura solului din regiune ofera posibilitatea de a recolta acest ceai pe tot parcursul anului. Aceste recolte se recolteaza manual, fara utilaje.

 

 

Sursa bogata de antioxidanti

 

Cu antioxidantii abundenti pe care ii contine, actioneaza oficial ca un elixir al tineretii. Asigura eliminarea componentelor toxice din sânge. In plus, reduce riscul de a dezvolta boli precum boli de inima, cancer si accident vascular cerebral. Previne imbatrânirea prematura.

 

Se mentine echilibrat prin controlul greutatii

 

Datorita teinei din ea, accelereaza metabolismul. Ofera vigilenta si vitalitate. Opreste balonarea prin reglarea sistemului digestiv si ofera echilibru prin controlul greutatii.

 

Combate bolile

 

Este preferata in special in lunile de iarna. Vitaminele si mineralele din el lupta impotriva infectiilor si bolilor. Prin cresterea rezistentei organismului, acesta protejeaza bacteriile si virusii. Acest lucru reduce la minimum sansele de a va imbolnavi.

Cum sa prepare:

 

 

In primul rând, asigurati-va ca utilizati o lingurita de ceai de persoana. Alege ceainice din ceramica sau sticla. Stati departe de ceainicele metalice, daca este posibil. Fii atent la apa pe care o vei folosi. Asigurati-va ca este apa potabila si proaspat fiarta. Aveti grija sa folositi imediat apa fiarta. Asigurati-va ca curatati ceainicul pe care il utilizati.

 

Fierbe apa. Turnati apa fiarta in ceainic si infuzati timp de 15-20 de minute. Aveti grija sa nu depasiti 20 de minute pentru a evita un gust amar. Puteti scurta sau mari acest timp dupa gust. Aveti grija sa nu folositi sau sa folositi mai putin zahar pe cât posibil. De asemenea, luati in considerare utilizarea mierei in loc de zahar ca optiune.

 

Dupa prepararea ceaiului, este foarte important sa pastrati ceaiurile pe care nu le folositi in conditii adecvate. Aveti grija sa pastrati pachetele de ceai Ceylon intr-un loc uscat si racoros. Temperatura pe care o mentineti ar trebui sa fie de 30 de grade si mai jos. Il poti pastra intr-un recipient ceramic bine inchis sau la frigider.

Brand

Greutate

Tip Produs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai Negru Ceylon, Karadeniz Ceylon Cayi, Ece, 1000 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Inapoi sus
preloader