Merhaba! Hoşgeldiniz! – Salutare! Bine ati venit! – Hello! Welcome!
Descrierea produsului
Ceylon este numele vechi al statului Sri Lanka, o fostă colonie britanică. Chiar englezii au încurajat cultivarea ceaiului pe această insulă, a cărei poveste te invităm să o descoperi în următoarele rânduri.
Ceai Negru
Ceaiul Ceylon, cunoscut si sub numele de Ceylon Tea, este un tip de ceai cultivat in Sri Lanka. Acest ceai, care este renumit in lume, este o specie de plante unica care creste pe versantii inalti ai insulei Sri Lanka din sudul Indiei. Se consuma in toata lumea, in special in Europa. Ceaiul Ceylon are frunze mai mari decât ceaiul produs la noi. Clima si structura solului din regiune ofera posibilitatea de a recolta acest ceai pe tot parcursul anului. Aceste recolte se recolteaza manual, fara utilaje. Ceaiurile negre Ceylon sunt cea mai populară bază pentru ceai rece, dar bineînțeles că se servesc și calde. Le vei întâlni adesea în sortimentele Earl Grey sau în blenduri cu fructe, fiind foarte potrivite de băut la micul dejun sau brunch.
Sursa bogata de antioxidanti
Cu antioxidantii abundenti pe care ii contine, actioneaza oficial ca un elixir al tineretii. Asigura eliminarea componentelor toxice din sânge. In plus, reduce riscul de a dezvolta boli precum boli de inima, cancer si accident vascular cerebral. Previne imbatrânirea prematura.
Se mentine echilibrat prin controlul greutatii
Datorita teinei din ea, accelereaza metabolismul. Ofera vigilenta si vitalitate. Opreste balonarea prin reglarea sistemului digestiv si ofera echilibru prin controlul greutatii.
Ceai negru turcesc
Combate bolile
Este preferata in special in lunile de iarna. Vitaminele si mineralele din el lupta impotriva infectiilor si bolilor. Prin cresterea rezistentei organismului, acesta protejeaza bacteriile si virusii. Acest lucru reduce la minimum sansele de a va imbolnavi..
Cum sa prepara:
In primul rând, asigurati-va ca utilizati o lingurita de ceai de persoana. Alege ceainice din ceramica sau sticla. Stati departe de ceainicele metalice, daca este posibil. Fii atent la apa pe care o vei folosi. Asigurati-va ca este apa potabila si proaspat fiarta. Aveti grija sa folositi imediat apa fiarta. Asigurati-va ca curatati ceainicul pe care il utilizati.
Fierbe apa. Turnati apa fiarta in ceainic si infuzati timp de 15-20 de minute. Aveti grija sa nu depasiti 20 de minute pentru a evita un gust amar. Puteti scurta sau mari acest timp dupa gust. Aveti grija sa nu folositi sau sa folositi mai putin zahar pe cât posibil. De asemenea, luati in considerare utilizarea mierei in loc de zahar ca optiune.
Dupa prepararea ceaiului, este foarte important sa pastrati ceaiurile pe care nu le folositi in conditii adecvate. Aveti grija sa pastrati pachetele de ceai Ceylon intr-un loc uscat si racoros. Temperatura pe care o mentineti ar trebui sa fie de 30 de grade si mai jos. Il poti pastra intr-un recipient ceramic bine inchis sau la frigider.
Pot fi combinate cu lapte, pentru a îmblânzi tăria gustului și astringența sau cu lămâie, mai ales în cazul ceaiurilor cu gheață. Se pot îndulci cu zahăr sau miere și dau savoare oricăror rețete de dulciuri care conțin ca ingredient ceai negru simplu.
Greutate | 1 kg |
---|---|
Brand | |
Greutate | |
Tip Produs |
Doina M. –
Gustul are o aromă ușoară dulce precum mierea, care persistă pe limbă. Lichiorul (5 minute) este un auriu/miere atrăgător. Aș spune că acesta este un ceai solid pentru toată ziua.
Ioan Paliu (proprietar verificat) –
Ok
Chirica Leonid (proprietar verificat) –
Gherman (proprietar verificat) –
Violeta (proprietar verificat) –